LIVIN' IN A BIG BOYS MIND
A legutóbbi remastered albumok kapcsán vafe barátunk gondolatait itt éritek utol.
Semmiképp sem kritikának, inkább amolyan lemezmustrának szánta...

2021. július 18.

PROPHET HOLD YOU HEAD UP
A TBB remastered vinyl album bookletjében is olvasható egy-egy  írás  a  korabeli zenekar  tagjaitól a lemez készítésének emlékeiről.
A fordítás elkészült, remélve, hogy sokatoknak örömet okozunk vele.

2021. június 28.

WE CAN STOP THE WARS
Az AIU 35. szülinapja, és a már egy hónapja  megjelent remastered verzió kapcsán adjuk közre a vinyl változat bookletjében megjelent írások fordításait, melyekből sok érdekességet megtudhattok. Marian, Bernd, Ricky és Ulf mementóit itt olvashatjátok.
2021. június 6.

HERE WE GO WITH THE NEW SENSATION
Az első igazán érdekes interjúját a depechemode.de oldalnak adta Marian és Bernhard az újrakiadott anyagok kapcsán.
A fordítást itt olvashatjátok.

2021. május 24.

AZ AIU ÉS TBB REMASTERED MEGJELENTEK!
Mától kapható az együttes második és harmadik albumának remastered kiadása.
Itthon megvásárolható itt,
digitálisan elérhetők itt: AIU TBB
A héten egy újabb videóval bővűlt a TBB történet, ezúttal a Romeos-ról tudtunk meg érdekességeket.

2021. május 7.

A KIS FEKETE KUTYA ITT JÖN ÚJRA
Indul a visszaszámlálás, hiszen már csak egy hét, és megjelennek az AIU és a TBB albumok remastered kiadásai. Ebben a hónapban a TBB album promó videóival folytatódott a sorozat az együttes youtube csatornáján. A bevezetö film után pár napja jelent meg a második kisfilm, amelynek Klaus Schulze a fő témaja, a harmadik videó pedig a Songlines-ról szól. Néhány pillanat erejéig a lemez delux vinyl kiadásának bookletje is látható, benne szép és ritka fotókkal.
De szép lesz!
2021. április 30.

ENGEDD HULLÁMZANI A MÁGNESES ERŐKET
Az együttes youtube csatornáján megtekinthetőek az AIU remastered albumhoz kapcsolodó promó videók. Az első a Next Generation történtét meséli el, a második a Dance With Me unplugged verzióját mutatja be, a harmadikban pedig a DWM videójának készítéséről mesél Marian és Bernhard.
2021. április 13.


EZ SOKKAL TÖBB EGY ÁLOMNÁL
A mai napon jelent meg 35 évvel ezelőtt az együttes ötödik kislemeze, a Dance With Me.
A születésnap és a közelgő remastered kiadás kapcsán vafe egy rövid írással ünnepelt,
amelyet itt olvashattok.

2021. március 27.

A HANGERŐHÁBORÚ TOVÁBB FOLYTATÓDIK
Egy héttel a nagyszerű bejelentés után, miután kiderült, hogy folytatódik a régi Alphaville lemezek remastered újrakiadása, vafe bevezetőjét itt olvashatjátok a projektről.
2021. március 12.

A 18. CORONA DAL ÉS A HEROES
Erre a hétre is jutott meglepetés és újdonság az Alphaville-től. Elöszőr Marian és Jean Pierre Morgand közös Bowie feldolgozása, a Heroes jelent meg február 14-én, majd azt két nap múlva követte a Corona sorozat 18. része a Ways (Corona Edit) az együttes Youtube csatornáján.
2021. február 16.

SUMMER IN BERLIN SCHILLER x ALPHAVILLE
Egy héttel a kislemez megjelenése után ma az azonos című album és videó is megjelent.
Az albumot itt lehet meghallgatni.
A videó pedig itt nézhető.

2021. február 12.

A "CORONA" DALOK - 17. RÉSZ
Idén folytatódik a tavaly elkezdett Youtube-os  sorozat,  melyben  havonta  jelenik meg  egy eddig általunk nem hallott  Alphaville dal, vagy  már ismertnek eddig  ismertelen változata.
A sorban a  17.  a  legutóbbi album, a Strange Attractor  egyik nótája, a  Marionettes  with  Halos  lett,  annak  is egy remekbe  szabott új,   funky  verziója. 

Crack baby, crack!

2021. január 25.


PEOPLE ARE PEOPLE - A "RISING VOICES" AKCIÓ

Marian Gold is résztvevője annak a jótékonysági akciónak, amely "Rising Voices"  néven idult útjára. Az emberek szabadságának érdekében kiálló kezdeményezéshez 36 énekes és zenész csatlakozott, amelynek eredménye a Depeche Mode  dalának, a
"People are People " feldolgozása lett.
A  remek feldolgozás itt hallható.

Rise and shine and spread the news!
2020. november 20.

HOTEL - RENARD FEAT. MARIAN GOLD
Az egykori Wolfsheim alapító, Markus Reinhardt új projektje a Renard, melynek első albuma jelent meg a minap. Marian Gold kettő dalt írt közösen Markusszal, melyek közül a Hotel lett az album új kislemeze.
2020. október 9.

SOUNDS LIKE A MELODY -
GRANT AND KELLY REMIX 2020
Az ide év Lemezboltok Napja alkalmából jelent meg az együttes klasszikusának legújabb remixe, ezúttal sárga vinylen. Néhány darab még elérhető itt.
2020, augusztus 29.

A "CORONA" DALOK
A márciusban ránk szabadított koronavírus járvány gyökerestől változtatta meg a világot, az emberek életének minden területét.  A zene-és szórakoztatóipart is sikerült hazavágni, sorra mondták le a fesztiválokat, turnékat, törölték a koncerteket. Az Alphaville sem folytathatta idei turnéját. A kialakult helyzetben egy rajongó javaslatára az együttes elindította youtube csatornáján sajátos sorozatát, melynek lényege, hogy 9 héten át minden hétfőn 1-1 „új” dalt kaptunk. Tovább a cikkhez.
2020. július 12.

ELEFÁNTCSONTTORNYUK ÉDES KIS HÍREI
Frissítettük a letölthető anyagokat! A magyar sajtóban megjelent cikkeket és a lemezkritikákat érdemes lesz újból végignéznetek. Itt megtalálod a kivonatot is az új cikkekről és az új kritikákról.
2020. április 13.

ÉS A GYÉMÁNT FÉNYE ÖRÖK
Az együttes első albumának remastered kiadása szép sikereket ért el. vafe barátunk  gondolatait a projektrők itt olvashatjátok.
S bár az új album munkálatai már elkezdődtek, bizakodunk abban, hogy az együttes többi albumának remastered kiadásai is hamarosan sorra kerülnek majd.
2019. június 25.

A WHISKY A GO GO BOX
2019. februárjában kezdték postázni a világ minden tájára a Whisky a Go Go boxot, amely az együttes újabb nagy vállalkozása volt az amerikai Brady Harper-rel, aki az első live DVD-t is megjelentette. Ezúttal egy 4 CD, 2 DVD és 2 Bluray-ből álló boxot köszönhetünk neki!
2019. ferbuár 28.

Archívum:
2017-18  2015-16
2014 2013
2012 2011 2010 2009
2008
2007 2006

AFTERNOONS IN UTOPIA
ÉS
THE BREATHTAKING BLUE

REMASTERED DELUXE EDITIONS

MEGJELENT!

remastered2021