AZ AIU ÉS TBB REMASTERED MEGJELENTEK!
Mától kapható az együttes második és harmadik albumának remastered kiadása.
Itthon megvásárolható itt,
digitálisan elérhetők itt: AIU TBB
A héten egy újabb videóval bővűlt a TBB történet, ezúttal a Romeos-ról tudtunk meg érdekességeket.

2021. május 7.

A KIS FEKETE KUTYA ITT JÖN ÚJRA
Indul a visszaszámlálás, hiszen már csak egy hét, és megjelennek az AIU és a TBB albumok remastered kiadásai. Ebben a hónapban a TBB album promó videóival folytatódott a sorozat az együttes youtube csatornáján. A bevezetö film után pár napja jelent meg a második kisfilm, amelynek Klaus Schulze a fő témaja, a harmadik videó pedig a Songlines-ról szól. Néhány pillanat erejéig a lemez delux vinyl kiadásának bookletje is látható, benne szép és ritka fotókkal.
De szép lesz!
2021. április 30.

ENGEDD HULLÁMZANI A MÁGNESES ERŐKET
Az együttes youtube csatornáján megtekinthetőek az AIU remastered albumhoz kapcsolodó promó videók. Az első a Next Generation történtét meséli el, a második a Dance With Me unplugged verzióját mutatja be, a harmadikban pedig a DWM videójának készítéséről mesél Marian és Bernhard.
2021. április 13.


EZ SOKKAL TÖBB EGY ÁLOMNÁL
A mai napon jelent meg 35 évvel ezelőtt az együttes ötödik kislemeze, a Dance With Me.
A születésnap és a közelgő remastered kiadás kapcsán vafe egy rövid írással ünnepelt,
amelyet itt olvashattok.

2021. március 27.

A HANGERŐHÁBORÚ TOVÁBB FOLYTATÓDIK
Egy héttel a nagyszerű bejelentés után, miután kiderült, hogy folytatódik a régi Alphaville lemezek remastered újrakiadása, vafe bevezetőjét itt olvashatjátok a projektről.
2021. március 12.

A 18. CORONA DAL ÉS A HEROES
Erre a hétre is jutott meglepetés és újdonság az Alphaville-től. Elöszőr Marian és Jean Pierre Morgand közös Bowie feldolgozása, a Heroes jelent meg február 14-én, majd azt két nap múlva követte a Corona sorozat 18. része a Ways (Corona Edit) az együttes Youtube csatornáján.
2021. február 16.

SUMMER IN BERLIN SCHILLER x ALPHAVILLE
Egy héttel a kislemez megjelenése után ma az azonos című album és videó is megjelent.
Az albumot itt lehet meghallgatni.
A videó pedig itt nézhető.

2021. február 12.

A "CORONA" DALOK - 17. RÉSZ
Idén folytatódik a tavaly elkezdett Youtube-os  sorozat,  melyben  havonta  jelenik meg  egy eddig általunk nem hallott  Alphaville dal, vagy  már ismertnek eddig  ismertelen változata.
A sorban a  17.  a  legutóbbi album, a Strange Attractor  egyik nótája, a  Marionettes  with  Halos  lett,  annak  is egy remekbe  szabott új,   funky  verziója. 

Crack baby, crack!

2021. január 25.


PEOPLE ARE PEOPLE - A "RISING VOICES" AKCIÓ

Marian Gold is résztvevője annak a jótékonysági akciónak, amely "Rising Voices"  néven idult útjára. Az emberek szabadságának érdekében kiálló kezdeményezéshez 36 énekes és zenész csatlakozott, amelynek eredménye a Depeche Mode  dalának, a
"People are People " feldolgozása lett.
A  remek feldolgozás itt hallható.

Rise and shine and spread the news!
2020. november 20.

HOTEL - RENARD FEAT. MARIAN GOLD
Az egykori Wolfsheim alapító, Markus Reinhardt új projektje a Renard, melynek első albuma jelent meg a minap. Marian Gold kettő dalt írt közösen Markusszal, melyek közül a Hotel lett az album új kislemeze.
2020. október 9.

SOUNDS LIKE A MELODY -
GRANT AND KELLY REMIX 2020
Az ide év Lemezboltok Napja alkalmából jelent meg az együttes klasszikusának legújabb remixe, ezúttal sárga vinylen. Néhány darab még elérhető itt.
2020, augusztus 29.

A "CORONA" DALOK
A márciusban ránk szabadított koronavírus járvány gyökerestől változtatta meg a világot, az emberek életének minden területét.  A zene-és szórakoztatóipart is sikerült hazavágni, sorra mondták le a fesztiválokat, turnékat, törölték a koncerteket. Az Alphaville sem folytathatta idei turnéját. A kialakult helyzetben egy rajongó javaslatára az együttes elindította youtube csatornáján sajátos sorozatát, melynek lényege, hogy 9 héten át minden hétfőn 1-1 „új” dalt kaptunk. Tovább a cikkhez.
2020. július 12.

ELEFÁNTCSONTTORNYUK ÉDES KIS HÍREI
Frissítettük a letölthető anyagokat! A magyar sajtóban megjelent cikkeket és a lemezkritikákat érdemes lesz újból végignéznetek. Itt megtalálod a kivonatot is az új cikkekről és az új kritikákról.
2020. április 13.

ÉS A GYÉMÁNT FÉNYE ÖRÖK
Az együttes első albumának remastered kiadása szép sikereket ért el. vafe barátunk  gondolatait a projektrők itt olvashatjátok.
S bár az új album munkálatai már elkezdődtek, bizakodunk abban, hogy az együttes többi albumának remastered kiadásai is hamarosan sorra kerülnek majd.
2019. június 25.

A WHISKY A GO GO BOX
2019. februárjában kezdték postázni a világ minden tájára a Whisky a Go Go boxot, amely az együttes újabb nagy vállalkozása volt az amerikai Brady Harper-rel, aki az első live DVD-t is megjelentette. Ezúttal egy 4 CD, 2 DVD és 2 Bluray-ből álló boxot köszönhetünk neki!
2019. ferbuár 28.

Archívum:
2017-18  2015-16
2014 2013
2012 2011 2010 2009
2008
2007 2006

AFTERNOONS IN UTOPIA
ÉS
THE BREATHTAKING BLUE

REMASTERED DELUXE EDITIONS

MEGJELENT!


ITTHON KAPHATÓ:
MELODY CENTER


remastered2021