A SYNMAG INTERJÚ

Most, hogy már remélhetőleg tényleg csak néhány hónap van hátra az új album megjelenéséig, szeretnénk egy 2016-os interjút megosztani veletek még ebben az esztendőben. Idén nyáron adta közre a közkedvelt szintetizátor magazin, a SynMag a Marian Golddal készített interjúját, melynek fordítása mostanra készült el.
Köszönjük Voyager!

2016. december 29.

TÚL A NEVETŐ EGEKEN
Talán már sokan tudjátok, hogy az új Alphaville album, a Strange Attractor megjelenése 2017 elejére csúszik. Ezt Marian Gold jelentette be november14-én a skandináv fórumon.
További infó itt olvasható a megjelenés előtt álló albumról.
2016. november 24.

TAGCSERE AZ ALPHAVILLE-NÉL
Öt év közös munka után Maja Kim kiszállt
az Alphaville-ből. Helyére Alexandra Merl érkezett, aki az elmúlt héten mutatkozott be
a norvégiai koncerteken, mint az együttes új basszusgitárosa - jelenette be a hírt az Alphavillenow, illetve az együttes a honlapján és facebook oldalán.
2016. július 11.

ÖREG VAGYOK
Még novemberben jelent meg egy német magazinban a legfrissebb Marian interjú, amelyben nemcsak az elmúlt évtizedek nagy pillanatairól mesélt, hanem a közeljövőben megjelenő új Alphaville albumról is.
Az interjú fordítását itt olvashatjátok, köszönet érte Voyager-nek!
2016. január 10.

ELHUNYT RAINER BLOSS
Kedves mindnyájatok!
Szomorú kötelességem tájékoztatni benneteket, hogy a már hosszú ideje zenész partnerem és nagyon jó barátom, Rainer Bloss egy rövid, de súlyos betegség után tegnap elhunyt. Mint zenész, Ő egy óriás volt. Nélküle a legcsodálatosabb Alphaville dalok soha nem jöttek volna létre. Mint ember, Ő volt a legbarátságosabb és legkedvesebb ember, akit volt szerencsém valaha is ismerni. Könnyeimmel a szememben írom mindezt.
Ég veled Rainer, soha nem fogunk elfelejteni.
A zenéd soha nem fog meghalni.
Marian Gold
2015. december 11.

VÉGRE TÉNYLEG MEGÉRKEZIK A KÜLÖNÖS CSÁBÍTÓ?
Sok-sok éves ígérgetés után az együttes újra kilátásba helyezte az új album, a Strange Attractor mejelenését 2016 első felére.
A bejelentés az együttes honlapján, illetve a magazinján látott napvilágot. A dalrészleteket tartalmazó videó az Alphaville youtube csatornáján is megnézhető.
2015. november 22.


Archívum: 2013
2012 2011 2010 2009
2008
2007 2006 2005